Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agat - Pokoje Gościnne

Adres obiektu Okólna 9, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Ewa
Dodano: 2015-02-01
Pobyt od: 2014-08-01 do 2014-08-15
 
 
    

Czego szukamy ,gdy wyjeżdżamy ?!!! Ciszy ,komfortu ,swobody i prywatności ! To właśnie zapewnia pensjonat AGAT ze swoimi luksusowymi pokojami i o dziwo - atrakcyjnymi cenami .Każdy z Nas oczekuje też ,że spotka się z taktem i kulturą właścicieli .Takimi właśnie są Ania i Marek ,prowadzący AGAT .Pełni subtelności i delikatności ,zaznaczają swoją obecność tylko wtedy ,gdy potrzebujemy ich pomocy .Rozwiązują każdy problem ,by czas spędzony na wakacjach nie był niczym zmącony .Serdeczni i gościnni,uatrakcyjniają pobyt propozycjami na ciekawe wieczory ,jak np. wędzenie mięs,kiełbas oraz grillowanie .Pobyt w AGACIE pozwala zmienić miejsce i jednocześnie czuć się ,jak w domu !!! Gorąco polecam młodym i dojrzałym ,z dziećmi i bez... To pewne ,że Wszyscy wrócą z pobytu w pensjonacie zadowoleni !!! Pozdrawiam Panią Anię i Pana Marka !


 
 

Marcin
Dodano: 2015-02-01
Pobyt od: 2014-12-23 do 2015-01-02
 
 
    

Cisza spokój, kontakt z naturą w ogrodach koło pensjonatu w niedaleko położonych lasach to dodatkowe walory pensjonatu, w którym czyste pokoje o podwyższonym standardzie, zapewniają Cudowny wypoczynek. Ale najważniejsze ,że w AGACIE panuje przyjazna atmosfera !!! Właściciele, jak członkowie rodziny, starają się swoją gościnnością umilić pobyt każdemu .Wieczory spędzone w ogrodzie, przy grillu i muzyce pozostają na długo w pamięci .Do takich właśnie miejsc zawsze chce się wracać , co też czynię już od 2 lat .Pozdrawiam właścicieli i życzę samych sukcesów w prowadzeniu pensjonatu !!! Panie Marku jakby co łączymy się przez "bluetooth" hihi


 
Iza i Krystian aus Oberschliesien
Dodano: 2011-12-24
Pobyt od: 2011-12-24 do 2011-12-27
 

Witamy Was mili gospodarze.Spędzamy w Agacie miłe chwile od kilku dobrych lat.Jest tu tak uroczo i swobodnie że będziemy tutaj wracali jak bumerang.Polecamy gorąco.Pozdrowienia.


 
Bogusia i Andrzej.D.
Dodano: 2011-09-05
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-24
 

Serdecznie witam gospodarzy.Jeszcze raz dziękujemy za pobyt i napewno sie zjawimy.Było miło i przyjemnie.Pozdrowiom i polecom innym.


 
Katarzyna i Marek
Dodano: 2011-08-08
Pobyt od: 2011-07-30 do 2011-08-07
 

Dziekujemy za mle spedzony czas.Wypoczelismy za wszystkie czasy .Pozdrawiamy gospodarzy


 
Krystyna Kurlanc
Dodano: 2011-06-26
Pobyt od: 2011-06-06 do 2011-06-17
 

Chcecie fajnie spędzić wakacje? to w kwaterze ``AGAT``czyste pokoje okolica marzenie[spokój cisza],niezapomniane wrażenie.Dom okolica, a przede wszystkim Gospodarze przyjaźni dla gości i do mojego beagle AZY. 2011-06-20 10;44:Krystyna i Lidia


 
E.J. z Zakopanego
Dodano: 2011-02-21
Pobyt od: 2011-02-18 do 2011-02-20
 

Pokoje czyściutkie,mili gospodarze,polecamy i dziękujemy za miły pobyt.


 
ewelina
Dodano: 2009-10-01
 

Swietny urlop właściciele bardzo mili okolica malownicza:) A tak prywatnie to byliśmy u was w 2007r.i po waszych namowach a raczej Marka postaraliśmy się o 2-gie dziecko i mamy syna:)pozdrawiamy was bardzo serdecznie Damian i Ewelina z irlandii


 
Urszula i Jan
Dodano: 2009-08-29
 

Bardzo dobra lokalizacja,wygodne i czyste pokoje ,bardzo sympatyczna rodzina ,bezpieczny parking.Gorąco polecam


 
Joanna
Dodano: 2009-05-08
 

Witam Spędziliśmy w "Agacie" weekend w 2008 w czerwcu - bardzo sympatyczna rodzina - generalnie byliśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy Pozdrawiam


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie